Belediye geldi, ama…

Çorum Belediyesi sanayi içi yollarda onarım başlatırken, Ankara yolu galericiler sitesi bağlantı yoluna da el atılması isteniyor.

15 Nisan 2022 Cuma 14:21

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Küçük Sanayi Sitesi yollarında bakım çalışmalarına başladı.
Sanayi içinde bazı cadde ve sokaklarda yer yer bozulmaların meydana gelmesi nedeniyle esnaf belediyeyi bölgeye davet etmiş, bölgedeki çukur yolların kuvvetli bir onarım ihtiyacı olduğunu ifade etmişti.

Esnafın çağrısı üzerine Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün itibariyle sanayi yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı.

‘BAĞLANTI YOLUNA DA  BEKLERİZ’

Küçük Sanayi Sitesi esnafı sanayi içi yollarda bakım çalışması başlatan belediye yetkililerine teşekkür ederken, sanayinin Ankara yolu galericiler sitesi bağlantı yoluna da el atılmasını hasretle beklediklerini ifade ediyor.

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz sezon Ankara Yolu’nu Küçük Sanayi Sitesi’ne galericiler sitesi civarından bağlayan bağlantı yolunun bir bölümünü asfaltlandığını, ancak önemli bir kısmını yarım bıraktığını hatırlatan esnaf, Küçük Sanayi Sitesi ve Ankara Yolu’nu birbirine bağlayan ve üstelik yoğun olarak kullanılan güzergahtaki yolun ivedilikle asfaltlanmasını istiyor. Sanayi esnafı, yoldaki ağır çukurlar nedeniyle kaza riskinin arttığını savunuyor.

Son Güncelleme: 15.04.2022 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165