Bir çağrı da leblebicilere

elediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın leblebici esnafına da çağrıda bulundu.

11 Şubat 2023 Cumartesi 18:31
Bir çağrı da leblebicilere

Çorum’dan deprem bölgesine yarımlar devam ederken Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın leblebici esnafına da çağrıda bulundu. Aşgın, "Afet bölgesinde görev yapan arama kurtarma ekiplerine ikram etmek için 100’er gramlık paketlerle leblebi gönderelim” dedi.

Çorum Belediyesi’nin yardım kampanyası Çorumluların destekleriyle devam ediyor. 101’inci yardım aracı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da katılımıyla Taş Bina önünden uğurlandı. Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Başkan Aşgın “Çorumlular, kardeşlerinin yardıma koşuyorlar. Çorum Belediyesi olarak afet bölgesine şu ana kadar toplamda 101 araç gönderdik."dedi.

Leblebici esnafına da seslenen Başkan Aşgın, afet bölgesine leblebi gönderilmesi için çağrıda bulundu. Aşgın “Buradan Çorumdaki leblebici esnafına çağrıda bulunmak istiyorum. 100’er gramlık leblebi paketleri hazırlasınlar. Çorum’un meşhur leblebisini Çorum Belediyesi olarak gönderelim. Günlerdir deprem bölgesinde fedakârca görev yapan AFAD, jandarma, polis ve belediyemizin arama kurtarma ekiplerine bu leblebileri ikram edelim.” dedi. 

Son Güncelleme: 12.02.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2023-02-12 13:53:04

Keçi can derdinde kasap yağ derdinde diye bir atasozumuz vardır... Anlamını genelde bilinir...Su anda depremzedelerin ve orada yardıma koşan insanların leblebiye değil yiyecek giyecek ve barınma ya ihtiyaçları var.Bu tür yardımları yapıyoruz yapmaya da devam edelim Su anda orada kurtarma görevi yapan insanlara leblebi göndermek topuklu iskarbin,abiye,açık dekolte ve kullanılmış iç çamaşır gönderen insanların konumuna düşürür..Çorum'un leblebisi in tanitilma sırası değil...zaruri ihtiyaçlara yönelelim... Çorumlu un yaptığını hiç kimse yapamaz imajına gölge düşürecek bir çalışma içine girmeyelim.insAllah leblebici esnafininda bu ve böyle bir durumda daha sağlıklı hareket edeceğini düşünüyorum... Bakış açım bu...Kimseyi kırma incitme gibi bir niyet ve düşüncem de yoktur.

Avatar
Gören göz 2023-02-11 18:38:06

Karakuşlar hiç sevmezler yardım işlerini..hep ver derler

Avatar
Tarafsız 2023-02-11 21:16:42

Böyle günde lüzumsuz laflar yaparsa kendine,yapmazsada kendine Çorum da herkes birbirini bilir.