Bu eşek fenomen oldu

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde çiftçilik yapan Akif Metin’in Çorum Hayvan Pazarı’ndan satın aldığı eşek sosyal medyada fenomen oldu

15 Ağustos 2023 Salı 11:35
Bu eşek fenomen oldu

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde çiftçilik yapan Akif Metin’in Çorum Hayvan Pazarı’ndan satın aldığı eşek sosyal medyada fenomen oldu.

KÖPEĞİ KOVALAMASI VİRAL OLDU

Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki bir çiftlikte köpeği kovalayan eşeğin görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

ÇANKIRILI ÇİFTÇİ ANLATTI

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde çiftçilik yapan Akif Metin, çiftliğindeki eşeğin kangal köpeklerini kovalamasını çektiği görüntü, sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya paylaşılan görüntü, kısa sürede yayıldı. Çiftçilik yapan Akif Metin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, eşeğin komik videolarıyla fenomen olduğunu söyledi.

VİDEOLAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Sosyal medya hesabında çiftlikteki eşeğin videolarının büyük ilgi gördüğünü ifade eden Metin, "Bir gün Çorum hayvan pazarına hayvan almaya gitmiştik. Orada yaşlı bir eşeği satmaya getirmişler. Bakımsızdı, bizde 'Hayrımız olsun' diye çiftliğimize aldık. Oda tabii güçlendikçe bize bile saldırmaya başladı. Hayvanlara karşı da bir saldırganlık huyu vardı. Bende o anları videolar çekerek sosyal medya hesaplarıma yükledim. Orada da videolar büyük bir kitleye ulaştı. Fenomen eşek oldu” dedi.


 

Son Güncelleme: 16.08.2023 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2023-08-15 12:48:50

Bir cok fenomen gibi…

Avatar
Arkadaşım eşek 2023-08-15 12:38:25

Eşek değil bu sıpa

Avatar
Iskilipli 2023-08-15 11:57:09

Iskilip Tosya yolu yapilmazsa, arabalar yerine essekler gececek. Goren goz ile soyluyorum yoksa Dogru Soylemezsem Dokuz Koyden Kovarlar :)

Avatar
Selim 2023-08-16 14:49:13

Fenomenler eşek kadar masum olsalar daha ne.