Cami enkazında ezan okudu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde yıkılan Habib-i Neccar Camii'nin enkazında Çorumlu imam Nihat Uysal öğle ezanını okudu.

14 Şubat 2023 Salı 23:21
Cami enkazında ezan okudu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde yıkılan Habib-i Neccar Camii'nin enkazında Çorumlu imam Nihat Uysal öğle ezanını okudu.

Gülabibey Mahallesi'nde hizmet veren Bağcılar Çay Ocağı organizasyonu ile hayırseverlerin yardımıyla deprem bölgesinde kurulan aşevi depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor.

Çorum merkezde bulunan Hicret Camii İmamı Nihat Uysal da, organizasyon kapsamında depremden etkilenen Antakya'ya giderek aşevinde depremzedelere hizmet veriyor.

Yaşanan depremde Türkiye sınırları içinde inşa edilmiş ilk cami olduğu kabul edilen Habib-i Neccar Cami de yıkılmıştı.

Yıkılan camii enkazına çıkan Çorumlu imam Nihat Uysal öğle ezanını okudu.

Son Güncelleme: 14.02.2023 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-02-15 19:54:49

Eleştiren yorumcular, neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ezandan. Siz sevmeyebilirsiniz ama orada insanların maneviyatlarına dokunacak, ezan sesi duymak isteyen binlerce insanımız var. Bir sanatçı destek konseri verse onu da haber yapacaklardir elbette. Bırakın bu lüzumsuzlukları lütfen. Çorum'dan gitmiş ve yıkılan tarihi bir Caminin enkazı üzerinde insanlara diri olmayı hatırlatan bir nida yükseltiyor, Allah razı olsun.

Avatar
vatandaş 2023-02-15 10:41:10

Yapılanlar Allah rızası içinmi yoksa videoya çekip birilerinin görmesi için mi.Ne oldu video çekilince maksat hasıl mı oldu?

Misafir Avatar
crm 2023-02-15 11:43:40 @vatandaş

kim islama hizmet ediyorsa Allah ondan razı olsun. Kim islama düşmansa kanları kurusun...

Beğenmedim! (1)
Avatar
Efe 2023-02-15 11:31:52

Her Müslüman ezan okur, çokmu önemli namaz kıldırma memurunun ezan okuması sayın habercim 19 yetkilisi insanlar canla başla müxadele ederken çokmu önemli böyle haber leri manşetten vermek.