Çarşamba Pazarı 23 Aralık’ta kuruluyor

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çarşamba Pazarı’nın 23 Aralık’ta yeniden kurulacağını söyledi. 

19 Aralık 2020 Cumartesi 22:34
Çarşamba Pazarı 23 Aralık’ta kuruluyor

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çarşamba Pazarı’nın 23 Aralık’ta yeniden kurulacağını söyledi. 
İçinde bulunduğumuz pandemi şartları nedeniyle herkesin devletin yanında olması gerektiğini dile getiren Erdoğan Yılmaz, “Şükürler olsun ki bizleri düşünen bir Valimiz ve Belediye Başkanımız var. Valimizin ve Belediye Başkanımızın sebze pazarları ile ilgili aldığı kararlara pazarcı esnafımız harfiyen uyacaklarına inanıyorum” dedi.

Virüsün sadece pazar yerlerinden yayılmadığını vurgulayan Yılmaz, “Öyle bir şey olsaydı tüm pazarcı esnafımız virüs kapardı. Bugüne kadar pazarcı esnafımızın yüzde 90’ında virüs rastlanmadı. Bazı basın yayın organları vatandaşlarımızı pazar yerlerinden uzaklaştırarak hem pazarcı esnafımıza hem de vatandaşlarımıza zarar veriyorlar.

Basınımız bu tarz haberlerden uzak durmalı. Pazarlarımız şehrimizin vazgeçilmez değerleridir. Yoksul, işsiz, gariban, asgari ücretli, memur ve dar gelirli vatandaşlarımızın uygun fiyata alışveriş yapabildikleri tek yerlerdir” diye konuştu.
Pazartesi Pazarı’nın Pazartesi ve Çarşamba günleri, TOKİ pazarının da Çarşamba günleri kurulmaya devam edeceğini belirten Erdoğan Yılmaz, ayrıca oda üyesi pazarcı esnafından maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını hatırlatarak, tüm pazarcı esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Son Güncelleme: 20.12.2020 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dogru 2020-12-20 14:38:04

Yapılan bir aç kapa metodu ile çarşamba pazarının işlevini azaltmayı sonrada çarşamba pazarında işletim yok satıcı köylü gelmiyor diye kapatilaçlarını düşündüğüm bir zemin mi oluşturuluyor diye aklıma böyle yalan yanlış düşünceler geliyor.Doğrusunu siz söyleyin bu çarşamba pazarının açılıp kapatılmasının sebebi ne.Salgın ise her tarafta var...

Avatar
Can 2020-12-20 15:19:17

Pazarcılar kurallara en fazla 1 hafta uyar sonrası yok vakalar çoğalınca da vay efendim pazar kapatılıyor iş yok bilmem ne kardeşim sağlık önemli siz de kurallara riayet edin kapatmasınlar pazarı iddiaya girerim çarşamba günü gidin bakın 10 pazarcıdan 9 unun maskesi burnundan aşağıda ya da hiç yok

Avatar
İyilik 2020-12-20 15:20:19

Ah birde şu pazar esnsfini egitseniz....neler var neler. Kendilerini gören ...güçten anlayan....çok ....neden bunlar böyle herkesin yaptığı yanına kalıyor . ...hukuk yok zorbalik var emniyeti tehdit ediyor ama hiçbir polis gerçeği diyemiyor

Avatar
çorum19 2020-12-20 16:52:55

pazarcılar maske mi takıyor da güvenli yerler. işlerine saygıları olsa düzgün maske takarlar. elini yalayıp poşet açıyorlar. açılmamalı şu süreçte laf anlamıyorlar asla .kendileri etti kendileri buldu. arada kaynayan da oldu

Avatar
Hasan 2020-12-21 12:37:10

Sebze pazarları covit 19 un en fazla yayıldığı yer ey sebzeciler odası başkanım Domates, Patetes , Limon Ispanak diye bağıran pazarcı vatandaşlarımız tükrük leri yayılıyori ha sen dersinki maske takıyorlar ne maskesi hepsi çenenin altında Denetim sıfır belediye zapıtalar gözlerine gözlük takıyorlar artis artis geziyorlar.