Çorum AFAD’tan duyuru

Deprem bölgesinden Çorum’a gelen depremzedelerin kuruma müracaatları ile kayıt altına alınmaları gerektiğini duyurdu.

10 Şubat 2023 Cuma 21:24
Çorum AFAD’tan duyuru

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü,  Kahramanmaraş merkezli 10 ayrı kenti etkileyen deprem bölgesinden Çorum’a gelen depremzedelerin kuruma müracaatları ile kayıt altına alınmaları gerektiğini duyurdu.

İşte o açıklama:

"06 Şubat 2023 günü merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık İlçesi ve Kahramanmaraş/Elbistan İlçesi olan ve Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Hatay ve Adıyaman illerini de etkileyen iki depremin meydana geldiği bilinmektedir.
Bu depremler sonrasında mağdur olan vatandaşlarımızın can güvenliği ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını daha iyi şartlarda karşılayabilmek amacı ile deprem bölgesi dışında kalan diğer illere yönlendikleri ve misafirperver Çorum halkımızın da bu duruma kayıtsız kalmadıkları ve ellerinden geleni yaptıkları görülmektedir.

Gerek depremzede vatandaşlarımızın ve gerekse halkımızın güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde barınmaları ve daha sağlıklı hizmet verilebilmesi için, misafir vatandaşlarımızın Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne müracaatları ile kayıt altına alınmaları gerekmektedir."

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İrtibat: 0 (364) 213 70 66

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Afad Açıklama Ricası 2023-02-10 22:57:59

mustafa bey rica etsek AFADa ulaşıp sorar mısını, Çorumda deprem konusunda ne tür çalışmalar yapılmış, yapılıyor acaba? Klasik ifadeler değil de, reel durum neymiş? Mevcut personel bu konuda eğitimli mi? İmlanları nedir? CBS tabanlı bir izleme sistemi var mı? Çorumda ne şiddette beklenti var, il imarı buna göre mi açıldı?