'Enkaz' kedi yeni yuvasında

Çorum Belediyesi ekipleri tarafından Afşin’de enkaz kaldırma çalışmaları sırasında kurtarılan kedi Çorum’a getirildi.

10 Mart 2023 Cuma 14:42

Çorum Belediyesi ekipleri tarafından Afşin’de enkaz kaldırma çalışmaları sırasında kurtarılan kedi Çorum’a getirildi. Kendisini kurtaran ekipler tarafından “Enkaz” ismi verilen kedi, Çorum Belediyesi Sahipsiz Kediler Müşahede Binası’ndaki yeni yuvasına yerleştirildi.

ÇORUM EKİBİ ENKAZDAN ÇIKARDI

Çorum Belediyesi ekiplerince Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında bir evin enkazından kurtarılan kedi hayata yeniden tutundu.  Kurtarılan kediyi sahiplenen Çorum Belediyesi ekipleri “Enkaz” ismini verdikleri kedinin bakımını Afşin’de bir ay boyunca yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kediyi enkazdan kurtararak bir ay boyunca bakımını üstlenen belediye ekiplerine teşekkür etti.  Candan, Çorum’a dönüşünde “enkaz” kediyi de getirdi. Depremzede kedi, Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Sahipsiz Kediler Müşahede Binası’na yerleştirildi.

YENİ YUVASI ÇORUM OLDU

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, depremzede kedinin yeni yuvasına kavuşturduklarını belirterek, “Kedimizi, sağlığıyla, bakımıyla buradaki veterinerlerimize emanet ettik. Her şeyiyle ilgilenecekler. İnşallah onu burada mutlu edeceğiz. Depremde sahiplerini kaybetmişti ama şimdi bütün Çorum onun sahibi olacak.

Son Güncelleme: 10.03.2023 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.