Genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

02 Ağustos 2023 Çarşamba 14:49
Genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı.

ÇORUM'DA KADIN CİNAYETİ

Olay, Pazartesi günü ilçeye bağlı Akdere köyü yakınlarındaki Topaç mevkiinde meydana gelmişti. Yol kenarında çalılık alanda bir kadının hareketsiz bir şekilde yattığını gören köylüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri başından ve göğsünden vurulan Gülten A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

POLİS MEMURU KOCA TUTUKLANDI

Olaydan sonra kaçan ve Samsun’un Havza ilçesinde yakalanan polis memuru koca Mürsel A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildİ.

SUNGURLU’DA DEFNEDİLDİ

Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından Gülten Ataklı'nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Sarıtepe mezarlığına defnedildi.


İHA

Son Güncelleme: 02.08.2023 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazık oldu 2023-08-02 20:45:51

Allah Rahmet eylesin. Cezalar caydırıcı olmalı biraz daha...

Avatar
DOĞRU SÖZ 2023-08-03 09:00:06

ŞİMDİ ÇOKMU İYİ OLDU. KADINLARI CANLARINDAN BEZDİRİP BOŞANMAYA KADAR GETİRİN SONRADA ÖLDÜRÜN,NEYİ DÜZELTTİN.YAZIK OLDU KADINCAĞIZA.ALLAH RAHMET EYLESİN.