Gülabibey’in 2018 beklentisi

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, geçen yıl Çorum Belediyesi'nden en fazla hizmeti alan mahalle olduklarını belirti, 2018 beklentisini açıkladı

24 Ocak 2018 Çarşamba 20:04
Gülabibey’in 2018 beklentisi

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Çorum Belediyesi’nden en fazla hizmeti  2017 yılında aldıklarını belirterek, bu yıl da hizmet beklentilerinin devam ettiğini bildirdi.

Durgun, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Asfalt, tretuar, parke taşı, 2 adet mahalle mescidi,4 adet cami kursu, kız çocuklarımızın hafız olarak yetişeceğı yatılı kız kuran kursu, parklar, alt yapıda su ve yağmur şebekesi, kanalizasyon hizmetini yoğun bir şekilde aldık. 2017 yılı Mart ayında programa alınan yerlerin çalışma sezonu içerisinde yüzde 90’ı tamamlandı.

İnşallah 2018 yılında da mahallemizin diğer bölgelerinde hizmet bekleyen yerler de belediyemizden hizmet almaya devam edecektir.

İmkanlar dahilinde mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Çorum Belediyemize ve Sayın Başkan Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 24.01.2018 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.