Hayata tutunamadı, daha 13 yaşındaydı

'MIS-C' teşhisi konulan 13 yaşındaki Çorumlu Yağız hayata tutunamadı.

09 Nisan 2022 Cumartesi 12:05
Hayata tutunamadı, daha 13 yaşındaydı

'MIS-C' teşhisi konulan 13 yaşındaki Yağız hayata tutunamadı.

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran, hemen akabinde koronavirüse yakalanarak entübe edilen ve son olarak Multisistem Inflamatuar Sendromu (MIS-C) teşhisiyle 14 gündür tedavi gören 13 yaşındaki Çorumlu Yağız Saluvan hayatını kaybetti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü personeli Çorumlu Seher ve Seçim Saluvan’ın oğulları Yağız Saluvan yüksek ateş sebebiyle bir süre önce hastaneye başvurdu. Genel tedavide hastalık devam edince yeniden hastaneye kaldırıldı ve detaylı tetkikler yapıldı. Yağız Saluvan’ın ateşli bir rahatsızlık olan Mis C isimli bir hastalığa yakaladığı belirlendi.

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Yağız; yaklaşık iki haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Yağız Saluvan’ın cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

Son Güncelleme: 10.04.2022 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 2022-04-11 09:24:05

Allah Ailesine Sabır versin