‘İftara Beş Kala’ yine sahadalar

TÜGVA Çorum Lise Koordinatörlüğü Ramazan'ın ilk gününde vatandaşlara hurma ve su ikram etti.

24 Mart 2023 Cuma 01:22
‘İftara Beş Kala’ yine sahadalar

TÜGVA Çorum Lise Koordinatörlüğü’nün her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında düzenlediği ‘İftara Beş Kala’ programı bu sene de gerçekleştirildi. Ramazan'ın ilk gününde oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma ve su ikram edildi.

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bu sene de Ramazan-ı Şerife kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her sene olduğu gibi bu sene de gençlerimiz Ramazan'ın manevi iklimini ve paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için Ramazan'ın ilk günü İftar için evine yetişemeyen vatandaşlarımıza ikramlarda bulundular. Gençlerimiz büyük bir özveri ve fedakarlıklarla yine sahadalardı. Ramazan ayı bizler için rahmet ve mağfiret ayıdır. TÜGVA Çorum olarak Ramazan ayında bizler de faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Ramazan'ın manevi iklimine uygun programlar ve iftar davetleri ile Vakfımızı Ramazan-ı Şerif ile şenlendireceğiz. Ben bu vesileyle bütün Çorumlu hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, Rabbimden bizi Ramazan Bayramına kavuşturmasını niyaz ediyorum. Rabbim ülkemizi her türlü musibetlerden muhafaza eylesin."

Son Güncelleme: 24.03.2023 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.