İhbarlara Başkan baktı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, dolu ile karışık sağanak yağış sırasında Nöbetçi Zabıta'ya gitti, vatandaşlardan gelen sel baskını ihbarlarına cevap verdi

06 Haziran 2019 Perşembe 18:03

Çorum’da öğleden sonra aniden bastıran yağış ve dolu sonrası Zabıta Müdürlüğü’ne çok sayıda sel baskını ihbarı geldi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı sırasında Nöbetçi Zabıta Birimi’ni çat-kapı ziyaret etti. Zabıta memurunun masasına oturan Aşgın, bir vatandaştan gelen ihbara karşılık verdi. Önce kendisini tanıtarak Belediye Başkanı olduğunu belirten Aşgın, geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra isim ve adres bilgilerini not etti.

Aşgın, Çorum Belediyesi’nin ilgili ekiplerin en kısa sürede sel baskınının yaşandığı adrese ulaşarak gerekli çalışmayı yapacakları mesajını verdi.

Son Güncelleme: 07.06.2019 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YETER ARTIK 2019-06-06 19:46:30

Bu şehrin kanal sorunu bitmez Henüz yeni yapılmış olmasına rağmen AKŞEMSEDDETTİN CAMİİ önünde bile kanal bacalarından su fışkırıyor. Olmaz böyle bir şey. Daha o bölgede yapılaşma bundan sonra olacak. Pes artık. Yuh artık. SU BASAN yerlerdeki milletin zararlarını kim karşılayacak. Ateş düştüğü yeri yakıyor. "Bana bir şey olmadı, banane kafası bu milletin başına daha çok iş getirir. Birileri yetkilileri uyarsın ne olur. Zarar görenin yerine kendimizi koyalım. BİRAZ EMPATİ LÜTFEN. Tabiki her konuda . . .

Misafir Avatar
ahmet 2019-06-06 21:30:28 @YETER ARTIK

eee bilader sende oyunu ona göre verecen. 17 yıldır çorumu kim yönetiyosa kim kanal sorununu çözemediyse ona oy vermeyecen bu kadar basit.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Editör 2019-06-06 20:41:58

Yav baskanın sıradan yaptığı şeyleri burada haber yapma. Gerçek haber yap

Avatar
Ah et 2019-06-06 22:47:49

Akşemsettin caddesi altyapısı yapılırken çok büyük borular döşendi demişti dönemin belediye başkanı. Demekki iyi döşemişler ama boru değil

Avatar
Kenann 2019-06-06 23:09:46

Başkanım şu güne kadar sende bir farkındalık göremedik lütfen ciddi ciddi icraatları hayata gecirme iradesi ortaya koyun..
1. Belediye bünyesinde israf önleme paketi açıklayın
2. Belediye gelir gider tablosu her ay bilbordla tüm halka gösterildi
3. Arasta ihalesi ipta edilip saat kulesi Akşemsettin CD birleşsin, büyük bir meydan yapılsın
5. Önceki dönemlerde suistimal yapılarak Belediye yi zarara uğratan kişi ve kurumlar için suç duyurusu yapılsin
5. Söz verdiğimiz vaatleri artık Bir takvim ile hayata geçirin zaman hızlı geçiyor.
6. Maalesef kadronuda kuramadın
Bunlar tavsiyeler işin gücün rast gelsin Dua ediyoruz

Avatar
Hassan 2019-06-07 11:37:43

Raylı sistam neden düşünülmülor. İstansulda omougu üzere indinim düşünülmüyormudur