İki gündür aranan yaşlı adam ilçede bulundu

09 Eylül 2023 Cumartesi 17:50
İki gündür aranan yaşlı adam ilçede bulundu

Çorum merkeze bağlı Pınarçay köyünde yaşayan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adam polis ekipleri tarafından Osmancık İlçesi'nde bulundu.

HASTANEYE GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Edinilen bilgiye göre, iki gün önce hastaneye gideceğini söyleyerek Pınarçay köyündeki evinde ayrılan Bahri Balcı (75) bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istediler.

İHBAR ÜZERİNE HAREKET GEÇİLDİ

Ailesinin ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri il genelinde arama çalışması başlattı. Polis ekipleri tarafından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde kaybolduğu gün saat 14.20 civarlarında Osmancık Belediyesi karşısında bulunan Hanımeli gözleme isimli işyerinin önünde görüldüğü tespit edildi.

YAKININA TESLİM EDİLDİ

Devam eden arama çalışmalarının sonucunda kayıp olarak aranan Bahri Balcı ilçede bulundu.
Çorum otobüs terminalinden bindiği minibüs ile Osmancık ilçesine gittiği belirlenen Bahri Balcı'nın kayıp olduğu iki gün nerede kaldığı ve neler yaptığı öğrenilemezken, yaşlı adamın ilçeye gelen damadına teslim edildiği bildirildi.

İHA

Son Güncelleme: 09.09.2023 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.