Kaybolan çocuğa esnaf sahip çıktı

Çorum’da, ailesini kaybeden minik kız çocuğuna market sahibi sahip çıktı.

16 Haziran 2023 Cuma 16:55
Kaybolan çocuğa esnaf sahip çıktı

Çorum’da, ailesini kaybeden minik kız çocuğuna market sahibi sahip çıktı.

Gülabibey Mahallesi Milönü Caddesi üzerinde market işleten Sadık Şahin, cadde üzerinde ağlayarak ailesini arayan çocuğu koruma altına aldı. Minik çocuğa dondurma, su ve çikolata ikram eden Şahin, hemen polisi arayarak minik çocuğun ailesinin bulunması için yardım istedi. Minik çocuk ise yorgunluktan iş yerinin sebze tezgahı üzerinde uyuyakaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yeri sahibi Sadık Şahin’den minik çocuğu teslim alacağı sırada kardeşinin gelerek çocuğu aldığını söyledi.

CADDEDE TEK BAŞINA YÜRÜYORDU

Kız çocuğunun caddede tek başına yürüdüğünü ve ayağında ayakkabısının olmadığını görünce kaybolduğunu anladığını dile getiren market sahibi Şahin, “Konuşmayı da bilmiyor. Burada beklettim. Sonra tezgahın üzerine çıkardım. Elini yüzünü yıkadıktan sonra dondurma ve çikolata verdim. Sonra polisi arayarak kayıp kız çocuğu olduğunu belirterek yardım istedim. Polisler geldi. Onlar da kaybolan kız çocuğunu çocuk büro amirliği ekiplerinin teslim alacağını belirttiler. Çocuk polisi geldiği sırada markete kaybolan kız çocuğunun kardeşi geldi. Bu Medine dediler. Çocuğun ismi Medine imiş. Kardeşi çocuğu aldıktan sonra polisler de buradan ayrıldı” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 17.06.2023 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysel Coşan 2023-06-17 23:31:04

Allah iyi birine denk getirmiş şükür ki. Ya kötü birilerinin eline düşseydi o çocuk! Hey Allahım ya ne rahat analar babalar var !!!