Kentsel Ölüşüm

Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül  ‘KENTSEL ÖLÜŞÜM’ isimli fotoğraf gösterisi ve söyleşisi düzenleyecek.

13 Ocak 2020 Pazartesi 14:37
Kentsel Ölüşüm

Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül  ‘KENTSEL ÖLÜŞÜM’ isimli fotoğraf gösterisi ve söyleşisi düzenleyecek.


Fotoğrafçılığa Çorum insanını ve sokaklarını kareleyerek başlayan, 50’nin üzerinde söyleşi gösteri ve sergi performansı olan, ulusal ve uluslararası dergi, gazete gibi yayınlarda fotoğraf, gezi ve sanat üzerine 100’ü aşkın yazı, yorum ve makalesi yayınlanmış, iki kitabı basılmış, National Geographic Türkiye 2015 Ağustos özel yayın son 5 yılın en iyi fotoğrafları arasında yer almış, her yaştan, her kesimden insanları bulundukları an’la ve ortamla kaydetmeye çalışan, insanların ve nesnelerin dünyasına dair belge nitelikli fotoğraf çalışmaları yapan Çorumlu fotoğrafçı A. Agâh Öncül  “KENTSEL ÖLÜŞÜM”  isimli fotoğraf gösterisi ve söyleşisi ile 17 Ocak 2020 Cuma günü saat 19.30’da İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği – İFSAK’da sanat ve fotoğraf severler ile buluşacak.


Çalışmada kentsel dönüşümün mahalleden başlayan ve şehrin tüm dokusunu, manzarasını değiştiren sonuçları gösterilecek. Ses ve gürültü üzerine eklenen, sonu gelmeyen dikey konutlaşmanın bunalımı yansıtılacak.


Hemşehrimiz Agah Öncül, İstanbul Beyoğlu’na yolu düşen tüm hemşehrilerini ve  sanatseverleri gösteriye davet etti.

Son Güncelleme: 13.01.2020 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.