Leblebiler gitti

Çorum'dan gönderilen leblebiler depremzedelere ikram ediliyor.

13 Şubat 2023 Pazartesi 19:02
Leblebiler gitti

Deprem bölgelerinde görev yapan arama-kurtarma ekipleri ve çadırlarda kalan depremzede vatandaşlara pratik atıştırmalık olarak Çorum’un meşhur leblebisi ikram edilecek.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, leblebici esnafına çağrıda bulunarak “Afet bölgesinde görev yapan arama kurtarma ekiplerine ikram etmek için leblebi gönderelim” demişti.

LEBLEBECİLER DESTEK VERDİ

Başkan Aşgın’ın bu çağrısına ilk yanıt leblebici esnafı Kadir Karakuş’tan geldi. Karakuş, deprem bölgelerinde canla başla çalışan görevlilere ve çadırlarda kalan depremzede vatandaşlara ikram edilmek üzere Kadir Karakuş Premıum olarak bölgeye leblebi göndereceklerini duyurdu.

Bu çağrıya daha sonra Hışıroğlu Leblebi sahibi Fikret Hışıroğlu, Hüseyin Karakuş, Lebilebi Kuruyemiş sahibi Ahmet Bayram, Balım Leblebi sahibi Turgay Coşkun ve Kamanlar Leblebi sahibi Sezai Kaman da, çadırlara dağıtılmak üzere bölgeye gönderdi.

Çorum Belediyesi’nin, gerek diğer kurumların, gerekse vatandaşların deprem bölgeleri için seferber olduklarını hatırlatan Çorumlu leblebici esnafı, “Biz de sahada büyük bir fedakârlıkla görev yapan ekiplerimize ve çadırlarda kalan depremzede vatandaşlarımıza Çorum’un meşhur leblebisinden ikram etmek için gerekli hazırlıklara başladık. Bu zor günleri Türk Milleti olarak hep birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.02.2023 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-02-14 04:11:56

Bu lojistik ve insan gücü, hala ulaşılamayan köylere erzak vs gibi temel ihtiyaçlar eriştirilmek için sevk edilemez miydi ya...

Avatar
Veli 2023-02-14 00:28:14

Adamlarin leblebi yiyecek halimi kalmis afyon kaymagiyla sakarya pismaniyesi de gonderelim mi? Millet cenazesinin derdinde bunlar leblebi

Misafir Avatar
Boş iş 2023-02-14 13:56:02 @Veli

Belediye başkanı neyin peşinde? Reklam mı yapmaya çalışıyor? Leblebi satışı için tanıtım mı ? Yardım araçlarının önüne asılan afiş brandalar da neden Çorum halkının depremzedelere gönderdiği katkılarıdır yazmak çok mu zordur?Ama kendi simi yazılı.Buradan çıkan sonuç,belediye başkanı kendi tanıtımını yapıyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2023-02-14 08:27:18

önceliğiniz leblebi mi? herşey btti de tek eksik leblemi mi kaldı.buna harcanan bütçeyle öncelikli ihtiyaçlar giderilse olmazmıydı

Avatar
VATANDAŞ 2023-02-14 17:49:49

Allah memleketimizi ve tüm insanlığı bu tür felaketlerden korusun. Bikaç gündür yazmayım diyorum ama belediye başkanı tam buldu fırsatı işi shova çevirmeye başladı.esnafın gönderdiği leblebiyide kendi adına dağıtım video çektiriyo.bana göre can sıkıcı durum bunlar