Merhum madenciye vefa

Çorum'un İskilip İlçe Belediyesi ‘Emekçi Durağı’ yaptı, geçtiğimiz ay maden kazasında hayatını kaybeden Veli Karaduman’ın adını verdi.

27 Ekim 2020 Salı 22:28
Merhum madenciye vefa

Çorum’un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük’ün seçim vaatlerinden olan ‘Emekçi Durağı’ Belediye Marangozhanesi’nde imal edilerek Şeyh Yavsi Camii yanında bulunan alana yerleştirildi. Özellikle maden ocağı işçilerinin beklediği bölgeye yapılan durağa geçtiğimiz ay maden kazasında hayatını kaybeden Veli Karaduman’ın adı verildi.

Belediye Başkanı Ali Sülük, Emekçi Durağı ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Emekçi durağı ile ilgili Şeyh Yavsi Camii yanı Kütüphane önüne yaptırdığımız ve seçim sözümüz olan Veli Karaduman Emekçi Durağı hayırlı uğurlu olsun. Kış öncesi İşçi kardeşlerimizi yağmurdan ve soğuktan korumak için, belediyemiz öz kaynakları ve kendi marangozhanesinin marifeti ile yapılan bu alan, emeğe ve emekçiye gösterdiğimiz yakınlığın bir göstergesidir. İnsanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: iskilippost

Son Güncelleme: 28.10.2020 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.