Meskun mahalden bir talep

Çorum’da meskun mahalde otlayan at, eşek, katır gibi hayvanların neden olduğu probleme kalıcı bir çözüm bulunmaszı isteniyor.

14 Temmuz 2023 Cuma 14:54
Meskun mahalden bir talep

Çorum’da meskun mahalde otlayan at, eşek, katır gibi hayvanların neden olduğu koku, gürültü ve sinek oluşumuna karşı kalıcı bir çözüm bulunması isteniyor.

VATANDAŞ ÇİFTLİK ÇAYIRI'NDAN ARIYOR

Konuya ilişkin Ulukavak Mahallesi Çiftlik Çayırı bölgesinden arayan vatandaşlar, meskun mahalde ikamet ettikleri evlerin yakınlarındaki boş alanlara at, eşek ve katırların bağlandığını, gürültü, koku ve sinek oluşumunn yanı sıra çocukların maruz kaldığı nahoş görüntülerden problem yaşadıklarını ifade ettiler.

ZABITA DA BAŞ EDEMEDİ

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şikayet üzerine zaman zaman bölgeye gelerek tedbir almaya çalıştığını, ancak baş edemediğini vurgulayan vatandaşlar, hayvanlara da bir zarar verilmeden kalıcı bir çözüm üretilmesini beklediklerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 14.07.2023 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Organik 2023-07-15 23:11:19

At eşek otlaması, köpeğin havlayıp ısırmasından çok daha iyidir... şikayet buysa eğer

Avatar
Çorumsuz 2023-07-14 16:02:36

Güzel haber. İlgilisine ulaşır inşAllah. Habercim şu Kavuncu'nun el salladığı üst geçide de bir el at ya hu...