Mimarlar Odası’ndan açıklama

TMMOB Mimarlar Odası Çorum Temsilciliği Başkanı Pınar Karakurt açıklama yaptı.

21 Kasım 2023 Salı 11:37
Mimarlar Odası’ndan açıklama

TMMOB Mimarlar Odası Çorum Temsilciliği Başkanı Pınar Karakurt, meslektaşlarının sorunlarının çözümü, iş imkanlarının sağlanması ve şehrin imarında yaşanan gelişmelerin takipçisi olacaklarını bildirdi.

Çorum Mimarlar Odası 16. Dönem Yönetim Kurulu Pınar Karakurt, Ali Samet Taş, Rüveyda Kılıç Fındık, Işın Avşar, Bugrahan Kaynak, Güntülü Nur Fuçular, Yasin Zorlu, Eray Yıldız, Gizem Çataroğlu, Demet Karaçırak ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten TMMOB Mimarlar Odası Çorum Temsilciliği Başkanı Pınar Karakurt, şöyle dedi:

Kamu ve Özel sektörde çalışan meslektaşlarımızın sorunlarını çözüp mesleğimize sahip çıkacağız. Yeni mezun meslektaşlarımıza iş imkanı sağlamak için gerekli çalışmaları yapacağız. Mesleğimizi öneminin altını çizerek hak ettiği konuma ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın hayatın her alanında daha aktif söz sahibi olması için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin silüeti için binalarımızın nitelikli, doğru ve güvenilir bir şekilde yapılması konusunda takipte olacağız. Mimari etkinlikler ve çalışmalarımıza devam ederek mesleğimizin ve meslektaşlarımızın heyecanını canlı tutacağız. Tüm meslektaşlarımızın katılımıyla odamızı hak ettiği konuma ulaştıracağız."

Son Güncelleme: 22.11.2023 08:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.