Şehit aileleri yine örnek oldu

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği tarafından kentteki kanser tedavisi gören ihtiyaç sahibi ailelere yardım kartı dağıttı

30 Nisan 2021 Cuma 23:16
Şehit aileleri yine örnek oldu

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği tarafından kentteki kanser tedavisi gören ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına yönelik yardım kartları dağıtıldı.

Dernek Başkanı Galip Deniz ile şehit eşleri ve annelerinden oluşan dernek yöneticileri, Çorum Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (KANDER) ziyaret etti. Burada KANDER Başkanı Hülya Karabıyık ile görüşen Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz, bu Ramazan ayında da zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan kanser hastaları ve çocuklarına bir nebzede olsa yardımcı olmak istediklerini söyledi. Deniz, ayrıca, otizmli, engelli ve kanser hastası çocuklar için dernek olarak bir proje hazırladıklarını, bu doğrultuda özel çocuklara destek vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

MORAL BULDUK

Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Karabıyık ise çok anlamlı buldukları desteklerinden dolayı Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Özellikle kanser hastalarının böylesi anlamlı desteklerle moral ve motivasyonlarının daha da yükseleceğine inandığını ifade eden Karabıyık, dernek olarak yaklaşık 10 yıldır büyük bir özveriyle kanser hastalarının yanlarında olduklarını dile getirdi.

Son Güncelleme: 01.05.2021 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165