Sivil ekiplerle denetim

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu otobüslerinde sivil denetimler yapıyor.

18 Haziran 2021 Cuma 00:38
Sivil ekiplerle denetim

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu taşımacılığı yapan araçlarda sivil denetimler yapıyor.
Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimlere sivil kıyafetli yolcu trafik personeli ile devam edildiği belirtildi.

Jandarma trafik ekiplerinin denetimler sırasında yolcu otobüsünü kontrol noktasında durduruyor. Otobüs içesinde görevli sivil denetim yapan personel tarafından hem şoför hem de yolcular denetim hakkında bilgilendirilerek seyahat esnasında uyulması gereken kurallar hatırlatılıyor.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nca trafik hizmetlerini yürüten personel ve kullanımına verilen malzemeler en etkin biçimde kullanılıyor. ‘Trafik Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında ‘Trafikte 1 Can Kaybı Bile Fazladır’ düşüncesi ile hareket ediliyor. Çorum’da can kayıpları ve yaralanmaları en aza indirmek için her türlü tedbirin alınmasına gayret ediliyor.


 

Son Güncelleme: 19.06.2021 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165