Su yok, yol da böyle!

Çorum kent merkezinde Bahçelievler Mahallesi Çoraklık Bağları (Hoy hoy tepesi) sakinleri yol ve su bekliyor.

25 Temmuz 2023 Salı 16:09
Su yok, yol da böyle!

Çorum kent merkezinde Bahçelievler Mahallesi Çoraklık Bağları (Hoy hoy tepesi) sakinleri su ve yol konusunda destek bekliyor. Her yağışta giderek bozulan ve derin çukurlarla kaplanan yol, bölge sakinlerine hayatı zorlaştırıyor.

Bölgede 300 hanenin üzerinde yerleşim alanı bulunduğunu bildiren bölge sakinleri, yol konusunda büyük muzdarip olduklarını belirtiyor.
Çoraklık Hoy Hoy Tepesi bölgesinin yol ve su konusunda çözüm beklediğine işaret eden çevre sakinleri, sel sularının getirdiği taş yığınlarının belediye tarafından kepçe ve greyderlerle temizlendiğini de ifade ederken, ‘Yolumuz için daha köklü çözümler bekliyoruz.” dediler.

Yaşanan susuzluğa da vurgu yapan bağ sakinleri, temel ihtiyaç olan su ve ulaşım konusunda yetkililerden ilgi bekliyor.

Son Güncelleme: 25.07.2023 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2023-07-25 16:24:02

TIRNAĞINIZ VARSA KENDİNİZ KAŞIYIN BELEDİYE GELİRSE KAÇAK YAPILARA BASAR CEZAYI DEMEDİ DEME İBRAHİİİMMMM

Avatar
Sasirdik mi ? 2023-07-25 17:05:37

Ee adres Bahcelievler olunca hizmet olmamasi normal. Sonucta uvey evlat mumamelesi yapiliyor Bahcelievler'e. Sebep belli...

Avatar
Selim 2023-07-26 11:33:37

Bahçelievlere hizmet gitmiyormuş sebep de belliymiş. neymiş sebep, niye açıkça yazmıyorsun. Yahudi gibisiniz, hem vurup hem ağlıyorsunuz.

Avatar
Kelalaka 2023-07-25 23:41:36

Buharada Binevler de hatta yazıçarşıda yetmedi Fatih caddesinde Bağcılar'da vs vs çok yerde işgücü ve ekipman yetersizliği sebebiyle sıra bekleyen bozuk yada stabilize yollar var şaşırma Allah şaşırtmasın zamanla olacak istediğin.Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.