Yurt dışı 590, yurt içi 750 TL

Kızılay yurt için kurban hisse bedelini 590 lira, yurt dışını 750 lira olarak belirledi.

31 Temmuz 2018 Salı 18:36
Yurt dışı 590, yurt içi 750 TL

Kızılay yurt dışı için kurban hisse bedelini 590 lira, yurt içini 750 lira olarak belirledi.

Kızılay Çorum Şibesi Başkanı Sedat Canbolat, kurban bereketi yıl boyu sürsün sloganıyla yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi; “Bir buçuk asırdır dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin ulusal ve uluslararası alanda muhtaçların merhamet eli olan Kızılayımız 10 yılı geçen süredir ülkemizede model olan Kızılay Kurban Vekalet Kampanyası  ile milyonlarca ihtiyaçlının sofrasına 12 ay boyunca kurban etlerini  ulaştırmaktadır.

Hayırseverlerimizden gelen kurban vekaletleri ile oluşan etler yurdumuzun tamamında ve dünyanın da farklı bölgelerinde binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırmaktadır.

Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün kampanyası ile dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın kurbanları İslami kurallara uygun kesilerek ve hijyen şartlarında işlenerek vekalet verenler adına muhtaçlara onların onuruna uygun ve rencide etmeden dağıtımı yapılmaktadır.

Bu önemli görevin yerine getirilmesinde, vekaletlerin alınmasında, kurban etlerinin dağıtılmasında Kızılay Şube Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın emrinde olduğumuzu bildiririm. Yurt dışı bir hisse bedeli 590 TL, yurt içi bir hisse bedeli 750TL’dir.

Kesimler kurban  bayramın  ilk üç günü içerisinde yapılacak olup, işlemler islami kurallara uygun, vekalet verenlerin isimleri tek tek okunarak din görevlileri, veteriner, noter ve kızılay yetkilileri eşliğinde yapılmaktadır. Elde edilen etler yurt içi kombinalarında el değmeden hijyen şartlarında

800 gramlık kavurma konservelerinde kıyma ve kuşbaşı şeklinde şubelerimize ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine yıl boyu dağıtılmaktadır. Yapılan işlemlerin her aşaması vekalet sahiplerine bildirilmektedir. Ödemelerin PTT Kızılay posta çeki, tüm bankaların bağış hesaplarından yapılacağı gibi bizzat Şube Başkanlığımızdan makbuz karşılığı veya kredi kartı ile 4 taksit şekilinde yapılmaktadır.

Ancak bağışçılarımızdan özel isteğimiz bankalar, PTT, 168 çarı merkezimiz ve kredi kartı üzerinden yapılan yurt içi kurban ödemeleri Türkiye havuzunda ihtiyaç sahillerine dağıtılırken Şube Başkanlığımız üzerinden yapılan bağış ve ödemelerin kurban etleri Çorum Şubemize geri gönderilerek ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaktadır. Muhtaç her yerde bizim muhtacımız, Kızılay olarak kimsesizlerin kimsesi olmamızla birlikte Çorum’da yapılan hayrın Çorumda muhtaçlara ulaştırmasına özen göstermekteyiz. Çağrı yapan herkesin yerlerinde bu tahsilatı yapabilmekteyiz.

Her yıl olduğu gibi bu kurban döneminde değerli hayırseverlerimizin bize destek olacağını, onlar üzerinden binlerce kişiye kurban eti ulaştıracağımızı bildirir saygılarımı sunarım.

Geçen yıl 120.000 kurban hisse limitimiz kampanyanın son günlerinde doldu ve onlarca vatandaşımıza bu hizmeti sağlayamadık aynı durumu yine yaşamamak için son günlere kalmadan 0364 212 67 71, 0533 396 57 06 nolu telefonlarımızdan bu hizmeti iş yeri ve adreslerine gelerek de yerine getirmekteyiz.”

Son Güncelleme: 01.08.2018 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rantcı rantör 2018-08-01 13:43:48

bir yanlışlık var sayın yazar yuriçi 750 yurtdışı 590 isterseniz bir bakın düzeltin haberi