Kale'ye tahsilat ve erişim merkezi

Kale sakinleri çeşitli faturalarını Tahsilat ve Erişim Merkezi'nden rahatlıkla ödeyebilecek.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 17:40
Kale'ye tahsilat ve erişim merkezi

Çorum Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerinde kolaylık sağlanması için Kale Mahallesi’nde bulunan Çorum Belediyesi Kale Mahalle Spor Tesisinin içerisine Tahsilât ve Erişim Merkezi açıyor.

Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde Tahsilât ve Erişim merkezinde hizmet vermeye başlayan Belediye, Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlar için de kolaylık sağlamak amacıyla Tahsilât ve Erişim Merkezi açıyor. Vatandaşların şehir merkezine gelmeden fatura ödeyebilecekleri, aynı zamanda istek ve taleplerini rahatlıkla iletebilecekleri Çorum Belediyesi Tahsilât ve Erişim merkezi, 17 Ağustos itibariyle Kale Mahallesi’ndeki vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlar bu tahsilât merkezlerinde, su faturası, emlak, ilan – reklam vergisi, kartlı su sayacı dolumu gibi daha birçok hizmetten yararlanabilecek.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekci 2020-08-16 07:58:58

Oyelsine aklınıza geleni yaziyorsunuz bence bahcelide genclik merkezi bunyesi ora

Avatar
Yaşar EKER 2020-08-17 14:36:17

çok güzel iş