8 yılda 103 bin 500 öğrenciye tatil kitabı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hediyesi olarak öğrencilerle buluşturulan tatil kitapları, minik öğrencileri bir kez daha sevindirdi.

07 Haziran 2016 Salı 15:07
 8 yılda 103 bin 500 öğrenciye tatil kitabı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hediyesi olarak öğrencilerle buluşturulan tatil kitapları, minik öğrencileri bir kez daha sevindirdi. 8 yıldır devam eden tatil kitabı hediyesinde, geçen yıllarda toplam 90 bin kitap dağıtılırken, bu yıl dağıtımı yapılan 13 bin 500 kitapla birlikte toplam sayı 103 bin 500’e ulaştı.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Eğitim Kültür Müdürü Mustafa Ercan’ın katıldığı kitap dağıtımı törenine, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gazi Yıldırım da eşlik etti.


Yumurta Pazarlama İlkokulu ve Albayrak İlkokulu’nda gerçekleşen dağıtımlara katılan Başkan Yardımcısı Zeki Gül, öğrencilere Başkan Muzaffer Külcü’nün selamını ileterek, yaz tatillerinin daha verimli geçmesi için hem oyun hem okumayı bir arada barındıran tatil kitaplarını hediye ettiklerini kaydetti.


Zeki Gül, toplumun tüm kesimlerinin hizmetinde olan Çorum Belediyesi’nin, öğrencileri de hiç bir zaman unutmayıp, onlar içinde proje ve özel çalışmalar geliştirdiğini anlattı. Öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatil dileklerinde bulunan Gül, oyun oynamanın yanı sıra okumayı da ihmal etmemeleri için öğrencilere tembihte bulundu.


Öğrenciler, kendilerine hediye edilen tatil kitabı için teşekkür ederken, heyecanla kitabın içeriğine incelemeye başladı.





 

Son Güncelleme: 07.06.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.