Bayat’ın üniversite başarısı

Bayat Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Nakcı, 2014 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından...

25 Temmuz 2014 Cuma 11:41
 Bayat’ın üniversite başarısı


Bayat Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Nakcı, 2014 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından 16 öğrencilerini üniversiteye yerleştirdiklerini söyledi.


İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren okulun LYS’de büyük bir başarı gösterdiğini belirten Okul Müdürü Nakcı, öğrencilerinin İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Psikolojik Danışman ve Rehberlik, İngilizce Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, Maliye, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Bankacılık ve Sigortacılık ile İktisat bölümlerini kazandıklarını kaydetti.


Nakcı, “Elde edilen başarının arkasında yapılan veli ziyaretleri, hafta içi ve hafta sonu düzenlenen kurslar, deneme sınavları, düzenlenen kariyer günleri, bilim şenliği gibi akademik, sosyal ve kültürel etkinlikler yer almaktadır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarıları için çalışan idareci, öğretmen, yardımcı personel, velilerimize ve ayrıca okulumuzla yakından ilgilenen ve bizlere her konuda destekleyen Kaymakamımız Hakan Şeker, Belediye Başkanımız Ekrem Ünlü ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp Uçar’a teşekür ederim.” dedi.





Son Güncelleme: 25.07.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.