Hemşehrimizden kariyer konferansı

Prof. Dr. Enver Aydoğan, hemşehrileri ile buluştu

17 Ekim 2017 Salı 17:49
Hemşehrimizden kariyer konferansı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda “Küreselleşme ve Kariyer” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansta Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Sungurlulu hemşehrimiz Prof. Dr. Enver Aydoğan, tecrübe ve bilgilerini yüksekokulu personeli ve öğrencileri ile paylaştı. Büyük katılımın gerçekleştiği konferansta konuşan Aydoğan, günümüzün en önemli özelliği olan küreselleşmeye dikkat çekerek, kariyerin iş yaşamı boyunca devam etmesi gerektiğini, bu süreçte yaşanılan başarısızlıklardan pes etmeden ve ders çıkararak yola devam edilmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle yabancı dil öğreniminin önemine değinen Aydoğan, öğrencilere inançla, istekle, azimle ve disiplinle çalışarak istenilen kariyer hedeflerine ulaşabileceğini ve öğrenilmiş çaresizlikten kurtularak “ben yapabilirim” cümlesinin başarıda etkili olduğunu aktardı.

Keyifli ve bir o kadar eğitici geçen konferansın sonunda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gamze Ebru Çiftçi tarafından Prof. Aydoğan’a  teşekkür belgesi takdim edildi.























Son Güncelleme: 17.10.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.