Öğrenmenin sınırı yok

Sungurlu'da yeni eğitim yılı öncesinde öğretmenlere seminer verildi

07 Eylül 2017 Perşembe 14:20
Öğrenmenin sınırı yok

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yeni eğitim-öğretim döneminde öğretmenlerin meslekî gelişimlerine katkı sunmak amacıyla seminer düzenlendi.


Üniversiteler ve akademisyenlerle işbirliği yapılarak hazırlanan seminerlerin ilki ‘Öğrenmenin ve Öğretmenin Sınırı Yok’ başlığında gerçekleştirildi.


Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, ilçede eğitimi hareketlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Öğretmenlerin var olan çalışmaların üzerine bir tuğla koymalarını isteyen Eryiğit, talep ve sorunlarla ilgili şahsının 24 saat aranabileceğini kaydetti.


19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nden Dr. Ayça Kartal'ın sunumuyla başlayan ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen ‘Zihin Haritalama Tekniği ve GEMS Tabanlı Etkinlikler’ eğitimi ilgi gördü.







Son Güncelleme: 07.09.2017 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.