Rektör’ün Derindere’den isteği

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İstanbul’da faaliyet gösteren hayırsever...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 10:52
 Rektör’ün Derindere’den isteği


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İstanbul’da faaliyet gösteren hayırsever işadamı hemşehrimiz Ömer Derindere’yi ziyaret etti.


Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, üniversitede hayata geçirilen çalışmalar ile ilgili işadamı Derindere ile bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, geçtiğimiz yıldan bu yana verdiği burslardan dolayı  teşekkür etti.


Üniversitenin Çorum gönüldaşlarının maddi ve gönül destekleriyle çok kısa sürede büyük mesafeler kat ederek sadece bölgemizde değil ülkemizde de farkındalık oluşturduğunu, dünyanın pek çok üniversitesi tarafından da işbirliği için tercih edilmeye başlandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Ömer Derindere’ye Çorum’a ve üniversiteye desteklerinin devamı dileğiyle teşekkür etti.


Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmalardan ve Çorum’a kattığı dinamizmden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Ömer Derindere de, üniversitenin gelişmesi için hep birlikte gayret etmemiz gerektiğini ifade ederek, şu ana kadar yapılan başarılı çalışmalardaki emeklerden dolayı Alkan’a ve tüm üniversite personeline teşekkür etti.





Son Güncelleme: 03.08.2015 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.