TÜGVA'ya iki atama

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık İlçe Temsilciliğine Arif Emre Gökel atandı.

09 Ocak 2018 Salı 10:42
TÜGVA'ya iki atama

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık İlçe Temsilciliğine Arif Emre Gökel atandı.

Yapılan açıklamaya göre, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlama misyonu ile faaliyet gösteren TÜGVA’nın Osmancık temsilciliğine Arif Emre Gökel atandı.

İlçe Temsilcisi Gökel yaptığı açıklamada Vakfın vizyonunun medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştirmek olduğunu belirterek “Vakfımız Yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık modeline sahiptir. Değerlerimiz adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük üzerinedir. Vakfımızın misyonu, vizyonu ve değerleri doğrultusunda ilçemiz gençliği için özverili çalışmalar yapacağız.” diye konuştu.

TÜGVA SUNGURLU TEMSİLCİSİ HIDIR BALA OLDU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sungurlu İlçe Temsilciliğine Hıdır Bala atandı.

TÜGVA Sungurlu İlçe Temsilciliğine Hıdır Bala, TÜGVA’nın dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu söyledi.

İlçe Temsilcisi Bala, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlama misyonu ile faaliyet gösteren TÜGVA’nın ilçede faaliyetlerine kısa sürede başlayacağını kaydetti.

Vakfın vizyonunun medeniyeti yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştirmek olduğunu belirten İlçe Temsilcisi Bala, “Vakfımız yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık modeline sahiptir. Değerlerimiz; adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük üzerinedir. Vakfımızın misyonu, vizyonu ve değerleri doğrultusunda ilçemiz gençliği için özverili çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.01.2018 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.