Turizm Fakültesi resmileşti

Hitit Üniversitesi bünyesinde Turizm Fakültesi kurulması onaylandı.

28 Ağustos 2015 Cuma 11:41
 Turizm Fakültesi resmileşti


Hitit Üniversitesi bünyesinde Turizm Fakültesi kurulması onaylandı.


Gelişmeler üzerine yazılı bir açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu,  “Girişimlerimiz ve takibimiz sonucu Hitit Üniversitemizin talep ettiği Turizm Fakültesi Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilerek 27 Ağustos 2015 Tarih ve 29458 Sayılı Resmi Gazetede yayınlandı.  Böylece Üniversitemiz yeni açılan Turizm Fakültemizle birlikte 8 Fakülte, 3 Enstitü, 2 Yüksekokul, 7 Meslek Yüksekokulu ve 11 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile hızla büyümeye devam ediyor” dedi.


Hitit Üniversitemizin, her geçen yıl bölüm ve öğrenci sayısındaki artış Çorum için önemli. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize her türlü katkıyı vermeye hazırız. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında yurt kapasitemiz 5 bine yaklaşmış olacaktır. Bu bir eş güdümün ve istikrarın sonucudur. Yeni fakültemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.




Son Güncelleme: 28.08.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.