Yazarlar miniklerle söyleşi yaptı

Bahçelievler İlkokulu 2- F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Müjgan Şentürk ile düzenledikleri...

18 Nisan 2015 Cumartesi 09:58
 Yazarlar miniklerle söyleşi yaptı


Bahçelievler İlkokulu  2- F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Müjgan Şentürk ile düzenledikleri etkinlik kapsamında çocuk kitapları yazarlarını konuk ettiler.


Bir etkinlik için Çorum’a gelen, yüzden fazla çocuk kitapları olan yazar Savaş Ünlü, davet edildiği Bahçelievler İlkokulu’nda 2-F sınıfı öğrencileriyle sohbet edip sorularını yanıtladı. Yazar Ünlü, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.


2-F sınıfı, yazar Erdal Şahin’i de konuk etti. Şahin, oğlu Can Rüzgar Şahin’in de bulunduğu sınıfta küçüklerle sohbet etti. Çocukların sorularını cevapladı. Söyleşiden sonra kitaplarını imzaladı.


Sınıf öğretmeni Müjgan Şentürk, öğrencilerinin okudukları kitapların yazarları ile tanışmalarından mutluluk duyduğunu ifade etti. Çocukların okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazanmalarında bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Şentürk, yazarlar Savaş Ünlü ve Erdal Şahin’e teşekkür etti.



Son Güncelleme: 18.04.2015 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.