ÇAYKUR’DA HEDEF DÜNYA MARKASI OLMAK

ÇAYTAŞ’ın organize ettiği eğitim ve motivasyon toplantıları Antalya'da gerçekleştirildi.

15 Nisan 2016 Cuma 15:21
 ÇAYKUR’DA HEDEF DÜNYA MARKASI OLMAK


MUSTAFA DEMİRER/HABER İZLENİM


ÇAYTAŞ’ın organize ettiği eğitim ve motivasyon toplantıları Antalya'da gerçekleştirildi.


BÜYÜK BULUŞMA


11-13 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen programa Çevre eski Bakanı ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYTAŞ Genel Müdür Vekili Yavuz Sütlüoğlu, ÇAYKUR ve ÇAYTAŞ'ın üst düzey yöneticileri, Türkiye genelinden yurt içi ve yurt dışı bayileri, bayi yöneticileri, satış temsilcileri, merch ekibi (market aktivite) olmak üzere yaklaşık 1300 personel katıldı.


ÇORUM'U İÇİM GIDA TEMSİL ETTİ


Dev organizasyonda Çorum'u İçim Gıda ÇAYKUR Bölge Bayii işadamı Şeyda Önen ile satış personeli temsil etti.


BAŞARILI ORGANİZASYON


Antalya'nın Kemer ilçesi sınırlarında bulunan Rixos Sungate Otel'de düzenlenen başarılı eğitim toplantıları ülkenin sıcak gündemini vurgulayan formatı ile dikkat çekti.


SIRA DIŞI BİR ORGANİZASYON


'GÜÇLÜYÜZ-CESURUZ-HAZIRIZ' sloganı ile dev bir aileyi buluşturan ÇAYKUR'un, Türkiye'nin  son aylarda teröre karşı yaptığı etkin mücadeleye dikkat çekilen anlamlı bir temaya imza atması takdir topladı.


SÜTLÜOĞLU: 'HEDEF DÜNYA PAZARLARI'


ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Türkiye'nin yüzde yüz yerli ve milli devlet kuruluşu olan ÇAYKUR'un gerek ürün kalitesi ve çeşitliliği gerekse pazardaki etkinliğini dünyaya taşıma hedefinde olduğunu bir kez daha dile getirdi. Sütlüoğlu, başarıyı tüm ekiple birlikte yakaladıklarını kaydetti.


SEKTÖRÜ ŞAŞIRTACAK PROJELER YOLDA


ÇAYTAŞ Genel Müdür Vekili Yavuz Sütlüoğlu ise, ÇAYKUR'un bundan sonra hayata geçireceği önemli projeleri ÇAYKUR Ailesi ile paylaştı. Bir marka olan ÇAYKUR'un hedeflerini çok büyük tuttuğunu belirten Genel Müdür Vekili Yavuz Sütlüoğlu, yakın geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de sektöre yine sarsıcı ve orijinal projelerle gireceklerini ifade etti.


KARARGAH'TA YOĞUN EĞİTİM


Antalya'ya ulaştıktan sonra yoğun bir programla karşılaşan ÇAYKUR personeli, askeri kıyafetleri simgeleyen  giysilerle eğitime katılırken, toplantılarını yine tema gereği 'karargah' adı verilen salonda yaptı.


BAŞARILARI İLE ÖRNEK İSİMLER KONUŞTU


Türkiye'de başarıları ile tanınan örnek isimler ve akademisyenlerin konuşmacı olarak katıldığı eğitimlerin  ÇAYKUR personeline hem ufuk açtığı hem de vizyon kazandırdığı belirtildi.


ER GAZİNOSU'NDA TOPLANDILAR


ÇAYKUR personeli 2.5 gün boyunca moral, motivasyonun yanı sıra çok çalışmayı ve hedefleri büyük tutmayı öncelleyen sıra dışı eğitimlerden geçti. Yoğun programın ardından ÇAYKUR personeli onuruna 'Er Gazinosu' olarak adlandırılan salonda gala yemeği verildi. Gecede bazı ünlü sanatçılar da sahne aldı.


FİNAL KONUŞMALARI


ÇAYTAŞ’ın organize ettiği eğitim  toplantıları kapanış konuşmaları ile sona erdi. Kapanışta ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile ÇAYTAŞ Genel Müdür Vekili  Yavuz Sütlüoğlu birer konuşma yaptı.


'SEVİNÇLERİ PAYLAŞTIK, YARALARI SARDIK'


Eğitim toplantılarında Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde marka olan ÇAYKUR'un tepe yöneticileri ve çalışanlarına, "Gün oldu sevinçleri paylaştık, gün oldu yaralarımızı sardık. Bu yolda hep sırt sırta verdik. Omuz omuza yürüdük. Sevinçleri paylaşmak, yeni heyecanlara ortak olmak, mutlu etmek ve mutlu olmak için bir araya geldik'' şeklinde mesaj verildi.


SEKTÖRÜ KONUŞTULAR


Antalya’da düzenlenen etkinliklere katılan  İçim Gıda ÇAYKUR Bölge Bayii işadamı Şeyda Önen, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYTAŞ Genel Müdür Vekili Yavuz Sütlüoğlu, ÇAYKUR ve ÇAYTAŞ’ın üst düzey yöneticileri ve ülke genelinden eğitime katılan bayilerle sektöre dair istişarelerde bulundu.

Son Güncelleme: 15.04.2016 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.