Alaca MYO’ya aşçılık bölümü

Uslu’dan Alaca MYO’ya Aşçılık Bölümü Müjdesi.

16 Temmuz 2013 Salı 13:31
 Alaca MYO’ya aşçılık bölümü


Alacalılar geleneksel İftar yemeğinde Ankara’da bir araya geldiler. İftara; Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Alaca Belediye Başkanı Esat Eyvaz, Alaca Eski Belediye Başkanı Mahmut Köksal, Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, işadamları Galip Yeşilbaş’ın ev sahipliğinde çok sayıda bürokrat ve işadamı katıldı.

Alacalılar Vakfı yöneticisi Bahattin Işık iftara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, İşadamı Avni Çelik tarafından yapım çalışmalarına başlanılan, ancak teknik nedenlerden dolayı bir süre ara verilen Alaca Meslek Yüksek Okulu ile ilgili gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise iftarda Alaca’ya yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Uslu, “Öncelikle Alacamıza Modern Meslek Yüksek Okulu Binaları kazandıracağı için İş Adamı Avni Çelik beye teşekkür ediyorum. Alaca için oldukça önem arz eden Meslek Yüksek Okulumuzun büyümesi ve gelişmesi adına yeni bölümlerin açılmasıyla ilgili Rektörümüz Reha Metin Alkan ile görüşmelerde bulunarak, Aşçılık bölümünün de açılması için çalışmaları başlattık. Öğrencilerin yurt, staj, kütüphane vs. imkânlarının artırılması da önceliklerimiz arasında. Ayrıca bir öğrencinin memnuniyeti aynı zamanda başka öğrencilerin Alaca MYO’nu tercih etmeleri içinde önemli bir referans olacaktır. Yurtkur’un bağlı olduğu Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile görüşmelerimiz oldu, inşallah Çorum’un yurt imkânlarını yeni yatırım programında daha da artıracağız. DSİ, Karayolları, Doğalgaz, Orman, Sağlık, Eğitim ve diğer kamusal hizmetler
sürece yönelik takiplerimiz farklı aşamalarda olup ilgi ve katkımız devam etmektedir.” dedi.






Son Güncelleme: 16.07.2013 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.