Başbakan imzalı kravat

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Pendevi Palandöken ile 81 ilin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları’nın AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a imzalı kravat hediye ettiği bildirildi.

29 Haziran 2013 Cumartesi 12:12
Başbakan imzalı kravat

ÇESOB’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi geleneğinin esnaf arasında genişleyerek sürdürülmesi gerektiğini belirten Yalçın Kılıç, bunun ekonomik olarak hem esnaf hem üretim süreçlerine katkı sağlayacağını, hem de halkın esnafa bakış açısında önemli etkilerinin olacağını söyledi.

Açıklamada, Yalçın Kılıç’ın, Başbakan Erdoğan’a, Çorum’da ve Türkiye genelinde esnafın sürdürülebilir ekonominin temel taşı olduğunu, güçlü ekonominin ancak güçlü bir esnaf ve tarihten gelen bir gelenek tarafından desteklenerek ortaya konulabileceğini, bunun adının da Ahilik olduğunu ifade ettiği bildirildi.

Esnafın beklentileri, sorunları Türkiye gündemine ilişkin dilek ve temennilerin görüşüldüğü toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalçın Kılıç’a hitaben ‘Ahilik kültürü ile ilgili ekonomimizin temel taşları esnaflarımız arasında yeniden bir bilinçlenmenin ortaya çıkmasına katkı sağlayan sevgili kardeşim Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederim.’ Diye konuştuğu bildirildi.

Yalçın Kılıç Ankara’da gerçekleştirilen toplantı ve Başbakan’ın kendisi ile ilgili görüşlerine ilişkin ‘Sayın Başbakanımızın takdilerini kazanmak bizim için onur verici bir durumdur. Başbakanımızın her fırsatta esnaflarımıza karşı gösterdiği ilgi ve destekten dolayı bizde Çorum esnafları adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Yorumunda bulundu.




Son Güncelleme: 30.06.2013 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.