Meclis gündemi görüştü

İl Genel Meclisi toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 15:39
 Meclis gündemi görüştü


İl Genel Meclisi Salonu’nda düzenlenen oturuma Mustafa Eker başkanlık etti. Gündemde yer alan Alaca’nın Külah, Gazipaşa, Akçaköy, Kuyumcusaray, Tutaş, Harhar, Karnıkara köyleri ile merkez Burun köyünün yerleşik alan ve sınır tespitine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nca hazırlanan rapor görüşüldü.

Gündemde ayrıca Sungurlu’da mülkiyeti Özel  İdare’ye ait işhanının 3. katındaki büro kiracısı vefat etmesi nedeniyle tahsilat kabiliyeti kalmadığından kira borcunun tasfiye edilip edilmeyeceği hususu, meşe kömürü işletmelerine ne şekilde ruhsat verildiği, çevreye olan olumsuz etkilerin en aza indirilmesine ilişkin tedbirler, İl Özel İdaresi’nin 2013 yılına ait ilk 6 aylık bölümündeki bütçe uygulamalar, gerçekleşen yatırım harcamaları hususunda meclise bilgi sunulması ile ilgili Plan ve bütçe Komisyonunca hazırlanan rapor görüşüldü.






Son Güncelleme: 03.07.2013 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.