Gazze için toplandılar

Çorum İHH Hanım Kolları tarafından Gazze yararına kahvaltılı bir program düzenledi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 23:34
Gazze için toplandılar

Çorum İHH Hanım Kolları tarafından Gazze yararına kahvaltılı bir program düzenledi. Program Çorum İHH Ofisi Mavi Marmara Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Çorum İHH Hanım Kolları Başkanı Ayşe Uçak'ın açılış konuşması ile devam etti. Konuşmada Çorum İHH Hanım Kolları tarafından yapılan çalışmalardan, etkinliklerden ve planlanan faaliyetlerden bahsedildi. Sinevizyon gösterimlerinin yapıldığı programda İHH Hanım Kolları Genel Başkanı Ayşe Müzeyyen Taşçı, ‘Ümmet Coğrafyaları ve Ümmet Bilinci’ adlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ümmet bilincinin önemi vurgulanırken, mazlum coğrafyalardan bahsedildi. Filistin’in tarihi sürecinden ve yahudiliğin tarihsel seyri hakkında bilgi verildi. Gazze’de şuan ki durumu ve Gazze’de Engelleri Kaldır projesinden bahsedildi. Programın Sunuculuğunu Çorum Genç İHH Hanım Kolları Başkanı Halime Cıbır yaptı.

Simitli mütevazı bir kahvaltının ikram edildiği programda Gönüllü Hanımların el emeği ile hazırladıkları gıdalar hayır çarşısında Gazze yararına satışa sunuldu. Programdan elde edilen gelir Gazze’deki mazlumlara ulaştırılacak.

Organizasyonda Emeği Geçen Çorum İHH Hanım Komisyonu, Çorum Genç İHH Hanım Komisyonu, İHH gönüllüleri, Kardeş STK’lara teşekkür edildi.

Fotoğraflar: Nurbanu Aygül

Son Güncelleme: 25.02.2019 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.