Alaca MYO inşaatı başladı

Uzun süre arsa problemi yaşanan Hitit Üniversitesi Alaca Meslek Yüksek Okulu’nun bina temeli atıldı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 17:58
 Alaca MYO inşaatı başladı


Uzun süre arsa problemi yaşanan Hitit Üniversitesi Alaca Meslek Yüksek Okulu’nun bina temeli atıldı.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından Alaca'ya yaptırılan yeni kampus alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren şantiye şefi Sami Karataş, çalışmaların planlanan şekilde devam ettiğini belirterek, okul binasının temelinin atıldığını, 11 Ocak tarihine kadar çalışmaların bitirileceğini vurguladı. 10 Kasım tarihinde yönetim binasının kaba inşaatının tamamlanacağını kaydeden Karataş, Meslek yüksek Okulu inşaatının tek katlı olacağını, kendi çalışmalarında bir sıkıntının olmadığını söyledi.

Nasıl bir yerleşke olacak?

Alaca Meslek Yüksek Okulu, Alaca-Yozgat anayolu üzerinde yer alıyor. Temeli atılan MYO'nun girişinde büyük bir havuz yer alacak. Yönetim binasının yanı sıra dersliklerin yer alacağı binada, her derslik 113 metrekare, her bölümler için 128 metrekare laboratuar ve kütüphane, amfi olacak.

Bilgisayar laboratuvarı, kaynak atölyesi içerisinde ise ayrı ayrı 100'er kapasiteli erkek-kız yurtları, lojmanlar, restoran, cafe, spor tesisi, yaşam alanları, otopark ve cami de yer alacağı kampüste her şey öğrencilerin eğitim ve yaşam konforu düşünülerek tasarlandı.






Son Güncelleme: 25.09.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.