Arsa sahipleri ile Kampüs alanını inceledi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsü’nde kamulaştırılması...

17 Mart 2015 Salı 11:22
 Arsa sahipleri ile Kampüs alanını inceledi


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsü’nde kamulaştırılması yapılan arsa sahipleri ile bir araya geldi.


Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Tapu Sicil Müdürü Nurettin Buyruk  ve Kadastro Müdürü Tonguç Genç’te katıldı.


Kuzey Kampüsünde muazzam bir master planının uygulanarak yürürlüğe konulduğunu ve aynı zamanda kurulan iyi diyaloglar sayesinde kamulaştırma aşamalarının sorunsuz bir şekilde halledildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, katılımlarından ve arsa temini hususunda sağlamış oldukları kolaylıklardan dolayı arsa sahiplerine teşekkür etti.


Öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmeleri için büyük gayret sarfettiklerini belirten Rektör Alkan, üniversitelerin her anlamda fark ortaya koyması gerektiği bilinciyle Hitit Üniversitesi’nde çevreci ve yeşil bir kampüs inşa edildiğini söyledi.


Çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan Kuzey Kampüsü birlikte üniversitenin daha da güçleneceğini dile getiren Alkan, 1. Etap Kuzey Kampüste yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Merkez Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ve alt yapı inşaatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Üniversite ile şehrin her bileşeninin bir araya gelerek üniversite-şehir entegrasyonunun sağlandığını ve Üniversitenin kampüs sorununun bir ekip çalışmasıyla çözüldüğünü ifade eden Alkan, Kuzey Kampüsünde kamulaştırılması yapılan arsaların sahipleri ile Kuzey Kampüs inşaat alanını inceledi.



Son Güncelleme: 17.03.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2015-03-17 12:58:10

sayın alkan artık güney kampüs içinde birşeyler yapsanızda çoruma çevreyolundan girende çıkanda çorumun vizyonunun üniversite sayesinde nasıl değiştiğini görse