Boğazkale’nin projesine onay

Boğazkale İlkokulu’nun hazırladığı Özel Eğitime İhtiyacı Olan Çocukların Oyun Aktiviteleri Yoluyla Entegrasyonu” başlıklı projesi kabul edildi.

07 Şubat 2019 Perşembe 16:43
Boğazkale’nin projesine onay

Boğazkale İlkokulu’nun hazırladığı Özel Eğitime İhtiyacı Olan Çocukların Oyun Aktiviteleri Yoluyla Entegrasyonu” başlıklı projesi kabul edildi.

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan “2018-1-TR01-KA101-048839” numaralı “Integration of SEN Children Through Fun Activities / Özel Eğitime İhtiyacı Olan Çocukların Oyun Aktiviteleri Yoluyla Entegrasyonu” başlıklı proje kabul edildi.

Yapılan açıklamada, “Projemiz kapsamında 3 öğretmenimiz Malta’da 5 günlük “Technology Tools for Teaching Students with Dyslexia and other Special Needs / Disleksi ve Diğer Özel İhtiyaçları Olan Öğrencilerin Öğretimi İçin Gerekli Olan Teknolojik Araçlar” isimli kursa, 2 öğretmenimiz İspanya Barselona’da 5 günlük “Identifying Barriers to Learning – A Special Educational Needs/Öğrenmenin Önündeki Engelleri Belirleme-Bir Özel Eğitim İhtiyacı” isimli kursa, 2 öğretmenimiz Portekiz Lizbon’da 6 günlük “Outdoor Education for All! / Herkes İçin Açık Hava Eğitimi” isimli kursa ve 3 öğretmenimiz İtalya Reggio Emilia’da 5 günlük “Young People with Behavioral Disorders or Bad Guys / Davranış Bozukluğu Olan Gençler veya Kötü Çocuklar” isimli kursa katılacak.” denildi.

Son Güncelleme: 07.02.2019 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.