Bu kez Milli Eğitim Bakanı ile görüştü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahlatcı, MEB Yusuf Tekin ile görüşerek kentin eğitim taleplerini aktardığını bildirdi.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 21:42
Bu kez Milli Eğitim Bakanı ile görüştü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahlatcı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret ederek, Çorum'un eğitime dair taleplerini aktardığını bildirdi.

MEB’in Çorum'daki hizmetlerine ilişkin eğitim projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Ahlatcı, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’ ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerimizi ilettik ve değerli çalışmalarında başarılar diledik. Ayrıca, şehrimiz Çorum'un gelişimi için destek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımızın hassasiyetiyle şehrimizin ihtiyaçlarının karşılanacağına olan inancımız tam. Halkımızın refahı ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi için var gücümüzle çalışacağız inşallah" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seriat meraklilari 2023-07-12 22:19:33

Bakalim Yusuf Tekin milli egitimde ne gibi felaketlere imza atacak. Dun aksam agzindan kacirdi,karma egitime karsi oldugunu. Hatta seriat merakli oldugunu. Yusuf Tekin bakan olmamaliydi, yazik milli egitime, bu adam 5 yil mahvedecek egitimi.

Avatar
Ariza Iskilipli 2023-07-13 09:38:30

Ulan Iskilipli ne arizasin sen, herseyi Iskilip Tosya yoluna bagliyorsun. Kafayi yemissin sen, bi psikoloğa git.

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-07-13 10:57:32

Bİ ŞEY SÖYLEYİM Mİ EMEKLİDEN BÜYÜK BİR ŞAMAR GELİYOR......DEMEDİ DEMEYİN.......ASGARİNİN ALTIN DA EMEKLİLİK OLMAZ........CİDDİYİM TAŞLANIRSINIZ YUHLANIRSINIZ DEDELERİN LAFI AĞIR OLUR.....

Avatar
İskilipden 2023-07-12 22:03:56

LGS. 500 TAM PUAN ilimizde İskilipden bir öğrenci aldı. MaaşAllah. İlçe okulları restorasyon çalışmaları hızla bitirilmeli.
Fakülte seviyesinde bölümler açılarım. Ilık irfan kasabası yeniden olunur.

Ulaştırma bakanımız ile Marayolları Genel Müdürü ile görüşüp Kesin tarih alınarak Tosya Iskilip ve Çankırı İskilip vede Çorum İskilip duble yollarının yapımı sağlanmalıdır

Avatar
Eğitimci 2023-07-13 09:37:44

Lütfen yorumlarda yazım hatalarını düzelterek yayınlayın. Adam Karayolları yerine Marayolları yazıyor. İlim olmuş ılık. Hele MaaşAllah yazarken Maaş sözcüğü çok sırıtıyor. Bildiğimiz maaş işte.

Avatar
Egitimci'ye 2023-07-13 11:36:02

Aslinda yorumlari duzgun yaziyoruz da habercim 19 editoru cok iyi dilbilgisi bildigi icin kafasina gore degistiriyor kelimeleri. Cok biliyor ya :)