Çepni'ye Özel Eğitim Anaokulu

Çorum merkeze Özel Eğitim Anaokulu yapılacak.

11 Şubat 2022 Cuma 19:10
Çepni'ye Özel Eğitim Anaokulu

AK Parti Çorum Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, Çorum’a Özel Eğitim Anaokulu yapılacağını duyurdu.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, yaptığı açıklamada, özel öğrencilerin eğitim alacağı Özel Eğitim Anaokulu hususunda Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptıkları görüşmenin çok verimli geçtiğini aktardı.
Bakan Özer’in okulun yapılması talimatı verdiğini bildiren Kaya, Çorum merkez Çöplü Mahallesi 4541 ada, 1 nolu parsel üzerine Özel Eğitim Anaokulu’nun yapılmasının planlandığını bildirdi.

Özel Anaokulu ile ilgili ihalenin Çorum İl Özel İdaresi tarafından 25 Şubat 2022 tarihinde açık ihale usulü ile anahtar teslim götürü bedel üzerinden elektronik ortamda yapılacağını aktaran ihale sonucunda hemen çalışmaların başlayarak Özel Eğitim Anaokulu’nun Çorum’a kazandırılacağını ifade etti.

İşin süresinin 360 takvim günü olarak belirlendiğini anlatan Kaya, okul binasında, 6 adet faaliyet odası, 2 adet uyku odası, 4 adet bireysel eğitim odası, çok amaçlı salon, doktor, hemşire odası, revir ve idari odaların bulunacağını, okul binasının 2 katlı (Zemin ve 1. Kat) 783 metrekare taban alanı, toplamda 1556 metrekare kapalı alanda yapılacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.