Çocuklar kep attı, veliler fotoğrafladı

HİTÜ Çocuk Üniversitesi bu yıl 4. mezunlarını verdi.

09 Temmuz 2019 Salı 15:36
Çocuklar kep attı, veliler fotoğrafladı

Hitit Üniversite tarafından düzenlenen HİTÜ Çocuk Üniversitesi bu yıl 4. mezunlarını verdi. TÜBİTAK “4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” Programı kapsamında gerçekleştirilen proje kapsamında eğitimlerini tamamlayan 100 öğrenci düzenlenen mezuniyet töreninde diploma alarak kep atma heyecanını yaşadı.

Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile öğretim elemanları, HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nden mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Öztürk’ün konuşmasının ardından öğrencilerin konseriyle devam eden törende, HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan akademik ve idari personele teşekkür belgeleri verildi. Öğrenciler diplomalarını alarak büyük bir coşkuyla kep attılar.

Tören, çocukların üniversitedeki eğitimleri boyunca yaptıkları resim, seramik ve el sanatları ürünlerinin sergilendiği stantların gezilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.