Çorum’da bir ilk

Şirinler Özel Eğitim Anaokulu'nda 'Duyu Bütünleme Odası' kuruldu.

13 Eylül 2019 Cuma 11:53

Şirinler Özel Eğitim Anaokulu, eğitim hayatına bir ilke imza atarak başladı. Okul bünyesinde özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler açısından büyük öneme sahip olan 'Duyu Bütünleme Odası' kuruldu.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçecek olan Şirinler Özel Eğitim Anaokulu, minik öğrencileri için son hazırlıklarını yapıyor.

Sınıfları donatmaya başlayan okul idaresi, Çorum'da bir ilki gerçekleştirdi. Okul bünyesinde özel eğitim öğrencilerinin eğitiminde büyük öneme sahip olan Multisensory Room olarak bilinen "Duyu Bütünleme Odası"nı oluşturdu.

Odanın kurulumunda Duyu Atölyesi ile birlikte çalışan okulda, atölye sistemi eğitim verileceği öğrenildi. Okulda hazırlanacak diğer atölyeler şöyle:

Oyun ve Spor Odası, Dil & Drama ve Müzik Atölyesi, Günlük Yaşam Becerileri Atölyesi ve Sanat Atölyesi. Okulda ayrıca Bireysel Eğitim Odası, Bakım Odası, Yemek Salonu ve Veli Bekleme Alanı.

Son Güncelleme: 13.09.2019 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.