En yoğun katılım Çorum’da

Yeşilay'ın düzenlediği ‘sağlıklı yaşam için bisiklet kullan, tüm bağımlılıklara son ver’ etkinliğine 42 il içinde en yoğun katılım Çorum'dan.

05 Mayıs 2019 Pazar 23:59
En yoğun katılım Çorum’da

Yeşilay Başkanlığı’nın ve Bisikletliler Derneği'nin düzenlediği ‘sağlıklı yaşam için bisiklet kullan, tüm bağımlılıklara son ver’ etkinliği yoğun ilgi gördü.

Bu yıl 9.’cusu düzenlenen etkinlik Çorum’da ilk kez yapılırken,. Saat Kulesi’nde başlayan pedal çevirme Fuar Alanı’nda sona erdi. Protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, Yeşilay Başkanı Dr. Türker Ejder ile bazı daire müdürlerinin de destek verdiği organizasyona en yoğun katılımın Çorum’da gerçekleştiği belirtildi.

Vali Mustafa Çiftçi, Yeşılay’ın programının tüm Türkiye genelinde 42 ilde eş zamanlı düzenlendiğini belirterek, yaklaşık 450 bisikletlinin katılımı ile en kalabalık katılımın Çorum’da gerçekleştiğini duyurdu. Çiftçi, Yeşilay Başkanlığı’nı organizasyon ve geniş katılım için tebrik etti.

Son Güncelleme: 06.05.2019 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.