Fen Lisesi çıtasını yükseltti

Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, okul idaresi, öğretmenler, memurlar ve diğer çalışanları bir...

23 Ocak 2014 Perşembe 11:35
 Fen Lisesi çıtasını yükseltti


Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, okul idaresi, öğretmenler, memurlar ve diğer çalışanları bir araya getirmek amacıyla yemek organizasyonu düzenledi.

Çorum Fen Lisesi’nde dört yıl üst üste Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan Canan Altaş’ın onur konuğu olduğu yemeğe, Okul Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Taşdan ile eski ve yeni üyeler Nedim Ardıç, Mustafa Kaleycik, Zeki Akgöz, okul idari yönetimi, öğretmenler, çalışanlar ve eşleri katıldı.

Organizasyon nedeniyle Okul Aile Birliği Yönetimine ve yemeğe katılanlara teşekkür eden Müdür Süleyman Atcıoğlu, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yemeğin devamlı hale gelip gelecek yıllarda da gelenekselleşmesini ümit ediyorum. Bugün okulumuzda beklenen belki de özlenen okul ile aile birlikteliğinin resmini çekiyoruz. Bu birlikteliğimiz olduğu müddetçe huzur, mutluluk ve başarı da birlikte gelecektir. Okulumuzda pek çok şey değişti. Fiziki anlamda önemli bir eksikliğimiz bulunmamaktadır. Çorum Fen Lisesi kendini kanıtladı. Okulumuzda elde edilen bu kazanımlar yanında eğitimde de göstereceğimiz başarılar ile kendisini ülke genelinde kanıtlamış olacaktır.” dedikten sonra bu kazanımlar için Okul Aile Birliği’ne, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Taşdan ve eski Başkan Canan Altaş da kısa birer konuşma yaptıktan sonra okulun ihtiyaçları ve talepler belirlenerek nasıl bir yol çizilmesi gerektiği belirlendi. Öğretmenlere de söz verilerek duygu, düşünce ve taleplerinin dinlendiği yemekte okulun bütün paydaşları birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Yemeğin ardından Okul Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Taşdan ve Yönetim Kurulu üyeleri, yemeğe katılan idareci, öğretmen, çalışanlar ile eşlerini tek tek kutladılar.







Son Güncelleme: 23.01.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.