Fen Lisesi’nden teşekkür geldi

Çorum Fen Lisesi Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

02 Ekim 2013 Çarşamba 15:24
 Fen Lisesi’nden teşekkür geldi


Çorum Fen Lisesi Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında  ziyaret etti.

Rektör Alkan, Çorum Fen Lisesi’nin LYS’de Çorum’un en başarılı lisesinin olması ve 3 yıl önce ilk kez başlatılan Bilim Danışma Kurulu çerçevesinde güzel bir işbirliğinin sağlandığını belirterek, bu gurur verici gelişmelerin devamı hususunda Hitit Üniversites
i olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Alkan, Atcıoğlu’na çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Bilim Danışma Kurulu’na yaptığı katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür eden Fen Lisesi Müdürü Atcıoğlu  da, okul öğrencilerinin başarılarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak, LYS’de ilk bine, 5 öğrencinin girdiğinin altını çizdi.

Bilim Danışma Kurulu’nun öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırdığını sözlerine ekleyen Atcıoğlu, bu tür etkinliklerin devam etmesini dile getirerek, Bilim Danışma Kurulu’nda katkısı bulunan öğretim üyelerine ve öğretmenlere de teşekkür etti.  Atcıoğlu, Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bir tabloyu Rektör Alkan’a hediye etti.




Son Güncelleme: 02.10.2013 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.