Fen ve Anadolu Lisesi’nde yeni yönetim

Fen Lisesi 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

28 Ekim 2014 Salı 10:39
 Fen ve Anadolu Lisesi’nde yeni yönetim


Fen Lisesi 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.


Açılış, yoklama, divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı Okul Müdür V. Mustafa Yeşil’in konuşması ile başladı. Konuşmasında 2014-2015 öğretim yılının öğretmen ve öğrencilere başarılı geçmesini diledi.


Ardından Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Divan Heyeti Başkanı yeni Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi için aday olacakların isim listesini istedi, daha sonra liste oylamaya geçildi. Oylama sonucunda 2014-2015 Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna Asil Üyeler DSİ 54. Şube Müdürlüğün'den Mustafa Kaleycik, Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, Dr. Nedim Ardıç, Askerlik Bölge Başkanı Albay Şenduran İnan, Avukat Kenan Yaşar ve Yedek Üyeler Emine Bilecen, Şenol Aygün, Hüseyin Kılıç, Vural Kayır ve Süleyman Atcıoğlu seçildiler. Denetleme Asil Üyeliğe işadamı Ali Baykal, Yedek Üyeliğe Bünyamin Yeşil seçildiler.


Dilek ve temenniler kısmında söz alan Mustafa Kaleycik, “Bu yıl da Okul Aile Birliği olarak özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2 yıl önceki okul başarısını % 40’lardan %’55’lere çıkaran, özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarımı, okul idaresini, öğretmenlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” dedi.


Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği seçimi


Çorum Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği'ni toplayarak 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantı Okul Aile Birliği eski başkanı Fikret Purtul'un açış konuşması ile devam etti.


Daha sonra Okul Müdürü F. Turgay İkinci konuşmasında, özellikle okulun başarısına ve bu başarıyı arttırmaya yönelik alınacak kararlara, okulun ihtiyaçlarına, okuldaki disiplin kurallarına, öğrencilerin devam ve devamsızlık konularına dikkat çekti.


İkinci’nin konuşmasının ardından, Erdoğan Cengiz Divan Başkanı, Barış Koç yazman seçildi. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Türkoğlu tarafından, yönetim kurulu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında velilere bilgi verildi. Divan Başkanı Erdoğan Cengiz başkanlığında devam eden toplantıda bir önceki eğitim öğretim yılına ait harcamalar, bütçe görüşmeleri ve yönetim kurulu faaliyet raporları görüşüldü. Görüşmelerden sonra 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği'nin asil ve yedek üyeleri ile Denetleme Kurulu'nun asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi.


Yapılan oylama neticesinde Şükrü Türkoğlu, Mustafa Sarıkabak, Ali Dost, Murat Akdemir, Mahmut Öztemiz, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'nun asil üyeleri seçilirken, Abdullah Cebeci, Hüseyin Özler, Ümit Sancur'da Denetleme Kurulu'nun Asil üyeleri olarak seçildi.


Divan başkanının iyi dilek ve temennileri ile Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı sona erdi. Ardından öğretmen veli görüşmesine geçildi.


Okul Meclis Başkanı seçimi


Çorum Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimini yaptı.


Belirlenen seçim takvimine göre, adayların yaptıkları propaganda çalışmalarının ardından, geçtiğimiz Perşembe günü seçime gidildi. Seçim sonucuna göre 409 oy alan 11-B sınıfı öğrencilerinden Mehmet Emin Özdemir Okul Meclisi Başkanı seçildi.


Okul idaresi, Okul Meclis Başkanlığına seçilen Özdemir’i kutlayıp, başarılar diledi.




Son Güncelleme: 28.10.2014 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.