Genel Müdür böyle dinledi

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Çorum'da öğrencilerle bir araya geldi.

20 Ekim 2021 Çarşamba 12:15
Genel Müdür böyle dinledi

Çorum Bilim ve Sanat Merkezi tarafından organize edilen ‘Somut Olmayan Kültürel Miras ve Medya’ temalı Sosyal Bilimler Ulusal Çocuk Kongresi'nin açılışı gerçekleştirildi.

19-20 ve 21 Ekim tarihlerinde 20 ilden gelen 25 bilim ve sanat merkezi öğrencilerinin bildiri sunacağı kongreye, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin müzik dinletisi ile başlayan kongrede, açılış konuşmasını Çorum BİLSEM Müdürü Sadık Efe yaptı. Kongrede Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek birer konuşma yaptı.

Genel Müdür Gül Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu, Kale Özel Eğitim Uygulama Okulu, Şirinler Özel Eğitim Anaokulu, Bilim ve Sanat Merkezi ile Prof. Dr. Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Genel öğrencilerin çeşitli etkinliklerine eşlik etti.


 

Son Güncelleme: 20.10.2021 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.