Hitit’e 2 yeni atama

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nce iki ayrı merkeze atama yapıldı.

03 Ekim 2013 Perşembe 13:08
 Hitit’e 2 yeni atama


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nce iki ayrı merkeze atama yapıldı.

Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Birliği Koordinatörlüğüne, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi M. Ertan Tabuk,  Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli atandı.

Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitenin ilgili birimlerinin işbirliği ile yurt içinde ve yurt dışında kadın ve aile sorunlarıyla ilgili her alanda araştırma yapmak, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve eğitime yönelik faaliyetlerde bulunmak.

Kadın ve aile çalışmaları alanında oluşturulan teorik ve metodolojik konular hakkında gerekli bilgiyi sağlamak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak.

Merkezin, kadın ve aile konularıyla ilgili çalışmalarda işbirliği yapabileceği noktalarda disiplinler arası araştırmalar yapmak, daha önce yapılmış olan çalışmaları değerlendirip, çözüm önerileri sağlamak.

Kadın ve aile ile ilgili akademik alanda her türlü bilgi üretimini ve paylaşımını sağlayıp, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; çözüm üretmek, sorunları çözüme yönelik ve iyileştirici projeler hazırlayıp geliştirmek.



Son Güncelleme: 03.10.2013 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.